Platform

Platform er et tilbud hvor vi tilbyder beskyttet beskæftigelse, praktikforløb og kurser til dig der vil udvikle dig personligt. Sammen arbejder vi frem mod, at du bliver rustet til at tage uddannelse eller arbejde.

Er du interesseret?

Kunne du tænke dig at høre mere om Platform, kan du kontakte Sune Porssgpo@vejen.dk, tlf. 79 96 50 19 eller din sagsbehandler.

Vi tilbyder støttet beskæftigelse på følgende områder:

Værksted

På værkstedet tager vi opgaver ind fra virksomheder. Der er mulighed for at lave simple, eller mere varierede opgaver. Derudover har vi træværksted, syværksted og glasværksted hvor vi laver egne produkter til salg.

Café noget særligt

I Café noget særligt laver vi mad og betjener kunder. Vi serverer b.la. sandwich, salater, kaffe og kage. Der er mulighed for at have meget kundekontakt og for kun at arbejde i køkkenet. I caféen sælger vi også brugskunst.

Serviceafdelingen

I serviceafdelingen slår vi græs og ordner haver for private borgere og offentlige institutioner. Vi vedligeholder vores ejendomme og laver lettere håndværkarbejde. Derudover arbejder vi som flyttefolk.

IT-Værksted

IT-Værksted er hvor vi laver IT-support for personale og borgere på Socialpsykiatrisk Center. Vi udvikler vores hjemmeside, laver grafisk design og redigerer film.

Praktik

Får du førtidspension kan vi hjælpe dig med at komme i praktik på virksomheder og offentlige institutioner. Er du tilknyttet Jobcenteret samarbejder vi med din Jobrådgiver og kan støtte dig i overgangen fra Platform til en praktik.

Kurser

I vores kursusafdeling tilbyder vi dig et kursusforløb, hvor vi tager udgangspunkt i dine behov og ønsker. Gennem forløbene vil du få mulighed for at arbejde med de ting, som har betydning for dig - herunder udvikle øget selvværd og livsglæde og du vil indgå i et socialt fællesskab.

Krop og psyke

Jobprofilkursus