IT-Værksted

IT-værkstedet er for dig der har brug for hjælp med din telefon, tablet eller computer. IT-værkstedet drives af medarbejdere i Platform. Det er et borger til borger tilbud. Medarbejderne kan hjælpe med store og små IT problemer, men er ikke uddannede.

IT-værkstedet ligger i Skolegade 7, Brørup.

Kontakt Socialpædagogisk Center for nærmere information.

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi hjælper gerne med problemer med både dine Smartphone og din Iphone, vi har før I tiden hjulpet med ting some Mobilepay og glemte adgangskoder og endda med at "Factory reset" telefonen så alt bliver slettet og den er klar til genbrug.

Vi hjælper også gerne med problemer med din anti-virus program og generelle virus problemer på din PC eller Macbook, er visse ting blokeret eller kan du ikke få adgang til det? måske er det en virus eller bare dit anti-virus program der brokker sig lidt. Chancen er at vi kan hjælpe med sådanne problemer.

Vi hjælper hellere en gerne også med E-mailadresser, om det så er at oprette en eller om der er problemer med en du allerede har, vi skal nok sætte og ned og se på det sammen.

Andre generelle problemer med din PC eller Macbook? eller måske med den mobil eller Tablet/Ipad? kom forbi under åbningstiderne og så skal vi nok se på det og hvis alt går som det skal, kommer du herfra med et problem mindre.

Alle kan benytte sig af IT-værkstedet men vi tager forbehold på at der er ting vi ikke kan reparere. Det vil lige ledes være på eget ansvar at benytte vores hjælp. Der er ikke reklamationsret.

Mvh IT-værkstedet